Obiteljska tvrtka
s posebnom pričom

Naša priča započinje 1998. godine, kada se Ivan Čulig nakon 20-godišnjeg radnog staža u njemačkom poduzeću JUDO Wasseraufbereitung odlučio vratiti u Hrvatsku i na domaće tržište prenijeti svoje iskustvo rada u jednoj od najpoznatijih i najkvalitetnijih europskih tvrtki za obradu vode.

Rezultat je Impeks Bubnjarci d.o.o., tvrtka koja od samog osnutka na hrvatskom tržištu nudi nove i inovativne proizvode za obradu vode.

Naša je vizija voda

Svijet se mijenja, baš kao i potrebe ljudi. Ipak, jedna ostaje konstanta: potreba za vodom. Voda je ključan faktor u svakom aspektu naših života. Bez nje ne bi bilo hrane koju jedemo, stvari koje koristimo, a ne bi bilo ni nas samih. Zato je naša misija pružiti vam kvalitetu vode kakvu trebate i zaslužujete

Kompletna usluga

Nudimo naprave za obradu i tretman vode za sve segmente: od kućanstava do poljoprivrede i industrije. Kako biste uistinu dobili sve na jednom mjestu, nudimo i kompletan spektar usluga koje su vam potrebne, od prodaje do servisa i održavanja.

Tradicija za budućnost

Danas je Impeks i dalje obiteljska tvrtka koja nastavlja smjerom napretka i inovacija. Čitavo ovo vrijeme pratimo razvoj tehnologije i nove smjerove u obradi vode te ih inkorporiramo u svoje poslovanje kako bismo vam uvijek nudili ono najbolje.

Inspirirani tradicijom,

vođeni budućnošću.

NAŠE USLUGE

Ivan Čulig, direktor

098 / 167 – 1634

Marija Čulig, tajništvo

098 / 903 – 9754

Tomislav Podrebarac, servis

099/ 428 – 1017